skip to Main Content
10Solrød åbnede Med Corona-koncert

Da 10Solrød genåbnede dørene mandag d. 18 maj efter lang tids lockdown, gik det ikke stille for sig. Musikeren OLI sang solen ind med en festlig koncert i skolegården.

”Godmorgen! Vi synger solen ind!”

Sådan lød det fra højttalerne i skolegården, da de 200 elever på 10Solrød vendte tilbage efter mange ugers lockdown. Musikeren OLI fejrede åbningen med en corona-koncert – et koncept han har fundet på for at bringe kærlighed oCorona-koncertg musik direkte ud til folket.

De sidste mange uger har eleverne modtaget fjernundervisning og 10. klasses centret har derfor stået tomt og ventet på genåbningen efter Covid-19. Nu fyldes gangene igen med den sædvanlige sprudlende energi, når skolens elever atter kan møde op og afslutte deres skoleår i selskab med deres klassekammerater. Dog under nogle anderledes rammer end normalt.

Eleverne opdeles nu i hold og bliver undervist på skift, i overensstemmelse med retningslinjerne omkring afstand og forebyggelse af smitte.

Men på trods af nye rammer og regler, var det 200 forventningsfulde elever, der mandag mødte op til første undervisningsdag efter lockdown. Her blev de mødt af klassekammerater, de ikke har set i flere uger, glade underviser og et farverigt indslag fra musikeren OLI. Og lige som det første hold elever cyklede ind i skolegården, skinnede solen langsomt frem bag skyerne og OLI satte stemningen med et musikalt budskab om, at det hele nok skal gå så længe vi står sammen.

Nu glæder 10Solrød sig til at kunne færdiggøre dette års lidt anderledes skoleår med en ordentlig afslutning og et sammenhold, der holder på trods af afstand.

×Close search
Search