skip to Main Content
10Solrød Ruller Den Røde Løber Ud For Nye Elever

Første skoledag i 10Solrød blev fejret på bedste vis med rød løber, livemusik og 190 glade elever. Skolen er åbnet med det største elevtal nogensinde og glæder sig til et år med oplevelser, læring og fællesskab.

I dag er det årets første skoledag for 10Solrøds 190 elever og det lader sig ikke gå ubemærket hen. Dagen startede I skolegården med både højt solskin og lige så højt humør.

Her gik skolens nye elever mod indgangen langs den røde løber, hvor 10Solrøds lærere stod klar til at byde dem velkommen. Stemningen blev sat af lærernes energiske musikband, som hyldede den første skoledag og det fantastiske sommervejr.

Største elevtal nogensinde

Med 190 nye elever har 10Solrød åbnet med sit største elevtal nogensinde. Derfor har skolen nu udvidet med endnu en klasse og har således 8 10.klasser i år. Den store efterspørgsel på 10Solrød skyldes, at skolen har opbygget et godt ry for at være et sted med motiverede lærere, et socialt ungdomsmiljø og et undervisningsforløb, der sætter fokus på den enkelte elevs behov. Elever fra Solrøds omkringliggende kommuner valfarter derfor til 10Solrød og der skabes et helt unikt sammenhold, hvor alle er fælles om at skabe et fantastisk skoleår.

Nu hvor første skoledag er sat i gang med en fest, kan elever og lærere se frem til et år fyldt med spændende oplevelser, temature, studieture, læring, personlig udvikling og fællesskab.

Læs mere om 10Solrød her:

10Solrød

Eller besøg 10Solrøds hjemmeside:

http://10klassesolroed.skoleporten.dk/sp

×Close search
Search