skip to Main Content

Åben
for tilmelding

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med filmproduktion sammen med andre unge og professionelle filmfolk som undervisere? Så er Filmvæksthuset StationNext nok noget for dig.

På Filmvæksthuset får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf eller instruktion, og du producerer, sammen med dit hold og professionelle filmfolk flere små produktioner og en hovedproduktion. Året afsluttes med premiere på hovedproduktionerne i Imperial med 1002 inviterede gæster.

Det er ikke nødvendigt, at du har prøvet at lave film før, men højt engagement og interesse er vigtigt. Vi forventer, at du kommer hver gang, da filmproduktion er teamwork, hvor alle er vigtige. Til gengæld stiller vi op med professionelle faciliteter, udstyr og filmfolk!

Undervisningen foregår fra kl. 17.00 – 19.30. en gang om ugen (undtagen i skoleferier) helt hen til maj måned med.

Du kan gå i op til tre år på Filmvæksthuset, og skal tilmelde dig her hos os i UngSolrød ved hvert års begyndelse.

StationNext holder i 2019 informationsmøder og samtaler mandag den 9. september og tirsdag den 10. september kl. 17.00 på Station Next, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre.

Bemærk: Du skal både tilmelde dig her på siden og booke et informationsmøde inde hos Stationsnext: https://station-next.dk/talent-i-filmvaeksthuset/talent-i-filmvaeksthuset, hvor du også finder mere information om projektet.

Du kan begynde på Filmvæksthuset, hvis du er fyldt 14 år inden 1. august 2019.

×Close search
Search