skip to Main Content

Åben
for tilmelding

Lav professionelle film i Ungsolrød i samarbejde med filmvæksthuset Station Next

Har du lyst til at producere film med andre filminteresserede og med professionelle filmfolk som undervisere?
Så er filmvæksthuset noget for dig!

UngSolrød har et samarbejde med Filmvæksthuset Station Next, hvor du får mulighed for at være en del af mange forskellige funktioner på en filmproduktion. Her kan du f.eks. prøve kræfter som fotograf, instruktør, showrunner og meget mere. I samarbejde med dit hold og et par top-professionelle filmfolk, producerer du flere små produktioner og en hovedproduktion hvert år.

Året afsluttes med premiere på alle holds hovedproduktioner i juni måned i Imperial biografen med 1002 inviterede gæster – her vil dit navn være at finde på rulleteksten!

Filmvæksthuset er for dig, som virkelig har lyst til at bruge noget af din fritid på at lave film. Det er ikke nødvendigt, at du har prøvet at lave film før, men højt engagement og interesse for film er vigtigt. Vi forventer, at du kommer hver gang, da filmproduktion er teamwork, hvor alle er vigtige. Til gengæld stiller vi op med professionelle faciliteter, med filmstudie, udstyr og professionelle filmfolk!

Vi starter i efteråret 2020 to nye hold op, så du kan vælge at gå om mandagen eller torsdagen.

Begge hold begynder med et introforløb enten lørdag eller søndag den 19./20. september kl. 10.00 – 16.00. Ugen efter starter undervisningen, som hver gang er kl. 17.00 – 19.30.

 

Du kan begynde på filmvæksthuset, hvis du er fyldt 14 år inden 1. august 2020. Du kan gå i op til tre år på Filmskolen, men tilmeldingen gælder kun det første år.

 

Der er informationsmøder og en kort samtale med hver elev mandag den 14. september eller tirsdag den 15. september kl. 17:00-18:30 på Station Next, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre. Du skal kun tilmelde dig ét af informationsmøderne.

 

Læs mere og se nogle af elevernes produktioner: Talent i Filmvæksthuset

Tilmelding til informationsmødet: Tilmelding Informationsmøde

 

 

×Close search
Search