skip to Main Content

Åben
for tilmelding

Tilmelding til næste sæson af Station Next åbner snart. Du kan tilmelde dig her på siden og så sender vi dig information om, hvordan du kommer med, når tilmelding åbner. Du kan allerede nu tilmelde dig et informationsmøde via Station Nexts hjemmeside.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med filmproduktion sammen med andre unge og professionelle filmfolk som undervisere? Så er Filmvæksthuset StationNext nok noget for dig.

På Filmvæksthuset får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf eller instruktion, og du producerer, sammen med dit hold og professionelle filmfolk flere små produktioner og en hovedproduktion. Året afsluttes med premiere på hovedproduktionerne i Imperial med 1002 inviterede gæster.

Filmvæksthuset er for dig, som virkelig har lyst til at bruge meget af din fritid på at lave film. Det er ikke nødvendigt, at du har prøvet at lave film før, men højt engagement og interesse er vigtigt. Vi forventer, at du kommer hver gang, da filmproduktion er teamwork, hvor alle er vigtige. Til gengæld stiller vi op med professionelle faciliteter, udstyr og filmfolk!

Undervisningen foregår fra kl. 17.00 – 19.30. Filmvæksthuset er en gang om ugen (undtagen i skoleferier) helt hen til maj måned med.

Du kan begynde på Filmvæksthuset, hvis du er fyldt 14 år inden 1. august 2019. Du kan gå i op til tre år på Filmvæksthuset, men tilmeldingen gælder kun det første år.
Vi holder informationsmøder og samtaler mandag den 9. september og tirsdag den 10. september kl. 17.00 på Station Next, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre.

Spørgsmål til: Trine Stilborg på mail@station-next.dk.

Læs mere og se nogle af produktionerne: http://station-next.dk/filmvaeksthus/gaa-til-film

 

Close search
Search