skip to Main Content

Lukket
for tilmelding

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med filmproduktion sammen med andre unge og professionelle filmfolk som undervisere? Så er Filmvæksthuset StationNext nok noget for dig.

På Filmvæksthuset får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf eller instruktion, og du producerer, sammen med dit hold og professionelle filmfolk flere små produktioner og en hovedproduktion. Året afsluttes med premiere på hovedproduktionerne i Imperial med 1002 inviterede gæster.

Filmvæksthuset er for dig, som virkelig har lyst til at bruge meget af din fritid på at lave film. Det er ikke nødvendigt, at du har prøvet at lave film før, men højt engagement og interesse er vigtigt. Vi forventer, at du kommer hver gang, da filmproduktion er teamwork, hvor alle er vigtige. Til gengæld stiller vi op med professionelle faciliteter, udstyr og filmfolk!

Vi har to hold som begge starter med en bootcamp lørdag den 22. september kl. 10.00 – 16.00. Ugen efter starter undervisningen, som hver gang er kl. 17.00 – 19.30. Filmvæksthuset er en gang om ugen (undtagen i skoleferier) helt hen til maj måned med.

Roden 1 – Mandage, første gang den 24. september
Roden 2 – Tirsdage, første gang den 25. september

Du kan begynde på Filmvæksthuset, hvis du er fyldt 14 år inden 1. august 2018. Du kan gå i op til tre år på Filmvæksthuset, men tilmeldingen gælder kun det første år.
Vi holder informationsmøder og samtaler mandag den 10. september og tirsdag den 11. september kl. 17.00 på Station Next, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre.

Spørgsmål til: Trine Stilborg på mail@station-next.dk.

Læs mere og se nogle af produktionerne: http://station-next.dk/filmvaeksthus/gaa-til-film

 

Close search
Search