skip to Main Content
Girls Only

Åben
for tilmelding

Drømmer du om at blive influencer eller youtuber? Eller har du en god ide til en blog, men ved ikke hvordan du skal starte? Så er Girls Only for dig.

Du kommer til at lære at gå fra idé til at have en konkret plan til at forfølge dine drømme. Oveni hatten får du blandt andet redskaber til hvordan du når ud til dit kerne publikum, hvilke medier du skal bruge, hvordan du professionelt laver små videoer til YouTube, hvordan du får en flot Instagram feed og meget mere.

I Girls Only har vi også stort fokus på fællesskab, sjov og hygge – et sted hvor du kan være helt dig selv og sammen med dine veninder eller få nye veninder. Vi taler også om de nogle gange lidt svære emner som selvværd, venner, skole, fremtid, job og identitet, mens vi arbejder med at lave små videoer, blogs og moodboards til Instagram. Du kommer til at lære dig selv bedre at kende og kommer helt sikkert også til at få nye veninder. Og så kommer du helt sikkert også til at få gang i din drøm om at blive influencer på sociale medier som f.eks. YouTube og Instagram.

Du vil blive undervist af Anne Marie Simonsen der har arbejdet med kommunikation og personlig markedsføring for bl.a. filmfestivalen CPH:DOX og et af de bedste reklamebureauer i Skandinavien, PS Communication.

Se en lille video hilsnen fra Anne her: