skip to Main Content
Tur Til London – Sommerferien 2020

Åben
for tilmelding

Oplev London i din sommerferie

Nu har du chancen for at opleve London sammen med andre unge i sommeren 2020!

En kort flyvning over vandet bringer os til Englands pulserende hovedstad, hvor vi på nærmeste hold kommer til at gå på opdagelse i byens mange seværdigheder.

Vi farer vild i Harry Potters fodspor i Harry Potter Warner Bors Studios, spiser fish’n’chips, tager selfies med kendte på Madame Tussauds og ser London fra oven i The London Eye.

London er rig på historie og kultur i verdensklasse. Vi kommer til at se vagtskiftet på Buckingham Palace, opleve gadekunstnere i Covent Garden, spise fantastisk mad i Camden Town – samtidig med at vi øver vores engelske.

Vi besøger bl.a:
The London Eye (entré kræver særskilt betaling), Tower Bridge, Madame Tussauds (entré kræver særskilt betaling), Piccadilly Circus, Buckingham Palace og Harry Potter Warner Bros Studios.

London er også kendt for shopping og multikulturelle nabolag, så der vil både være tid til lidt London-shopping når vi gå ned af den berømte shoppinggade Oxford Street, Regent Street og Bond Street, og prøver Daal og dumplins i Chinatown. 

Vi tæller ned til Londonturen med et Harry Potter filmmaraton i løbet af foråret. 

Invitér din bedste Hogwartskammerat med til en god film, når vi fyrer op for søndagsstemningen med noget seriøst magi og en masse popcorn. Vi kommer til at tale om alle de fede ting, vi skal opleve i London – vi skal nemlig planlægge turen sammen. Desuden skal vi lære en masse finurlige facts omkring briterne og selvfølgelig træne vores engelsk.

Rejseplan

Hvornår: Første uge af sommerferien

Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse Kastrup-London t/r. inklusiv baggage
  • Transport til og fra lufthavnen
  • Fire overnatninger på hostel midt inde i byen
  • Morgenmad under opholdet
  • Halv pris på billetten til Harry Potter Warner Bros. Studios

OBS: Du skal selv sørge for lommepenge, frokost, aftensmad og øvrige entréer

Betaling*:
1. rate ved tilmelding: kr. 1.200
2. rate den 28. februar 2020 kr. 1.200
3. rate den 30 april 2020 kr. 1.200

 

×Close search
Search