skip to Main Content
Projekt S: Nyt Syn På Dig Selv

Åben
for tilmelding

Nyt syn på dig selv med PROJEKT S

Vidste du godt at det er hjernens naturlige mekanisme, at fokusere på alt det der ikke fungerer? På denne workshop styrker vi dig i at flytte dit fokus til alt det der allerede fungerer! Vi sætter fokus på dit selvbillede, og giver dig simple værktøjer til hvordan du kan få et nyt og mere positivt syn på dig selv. Både det indre og det ydre.

Workshoppen er fuldstændig ufarlig, og du vælger selv hvor meget du ønsker at give af dig selv. Vi føler dit tempo! Dine undervisere har selv kæmpet med lavt selvværd. De har i dag både opbygget deres eget selvtillid og selvværd, og viser vejen dertil.

 

Projekt S er en række lørdagsworkshops, hvor du kan stille fokus på dit eget velvære. Meld dig til en eller meld dig til dem alle, du vil med garanti ikke fortryde det.

 

 

 

FLERE WORKSHOPS MED PROJEKT S I UNGSOLRØD:

 

 

17. april (lørdag 10-16)

Snyd hjernen til eksamen med PROJEKT S (Se mere her)

Kunne det ikke være fedt, at få hjernen til at tro at du er fuldkommen rolig og selvsikker til fremlæggelser og eksamen? Til denne workshop bliver du præsenteret for masser af simple teknikker, som vil hjælpe dig til at huske alt det du har læst og planlagt. Du bliver styrket i hvordan du mentalt og fysisk kan sparke røv til dine fremlæggelser, og hvordan du kan charme din lærer og censor. Workshoppen varierer mellem reflektion, individuelle øvelser og gruppeøvelser. Workshoppen er fuldstændig ufarlig, og du vælger selv hvor meget du ønsker at give af dig selv. Vi føler dit tempo! Dine undervisere har selv gået vejen – og ved hvordan du kommer dertil.

 

 

×Close search
Search