skip to Main Content
Spansk

Åben
for tilmelding

Hola! 

På spanskholdet leger vi med sprog, tekster, videoer, musik etc. Så du får opbygget et basalt ordforråd og får et grundlæggende indblik i Spansk grammatik gennem praktisk brug af sproget.

 

Der kan være mange grunde til at du vælger Spansk,  måske er du Barça fan, vild med latino-hits, syg med spanske Michelin kokke, du har måske tænkt dig at vælge spansk i gymnasiet,  eller tage med en ngo et år til Bolivia. 

Alle indgangsvinkler er seje og kan danne grundlaget for et dynamisk og spændende kursus, hvor vi tager udgangspunkt i dine forventninger til at lære spansk.

 

Vi øver også udtale og basale vendinger gennem levende rollespil. Vi laver oplæg for hinanden og laver interviews med spaniere via Zoom.

Du vil blive god til, at forstå og tale spansk gennem oplevelse, fordybelse og aktiv medvirken.

 

Vi ses på Costa del UngSolrød.

 

Din underviser hedder Vibeke og har boet i Spanien det meste af sit liv. Hun har sproget, kulturen, arbejdslivet  uddannelsessystemet, og det helt almindelige hverdagsliv helt inde under huden.

Det vil du opleve i undervisningen, hvor der vil være fokus på det levende sprog, autentiske mennesker og aktuelle strømninger – kort sagt det liv, hvor hjertet banker lige nu i Spanien.

 

 

Elsker du at lære nye sprog? Tjek vores andre sproghold ud her:

Russisk

Tysk

Turbotysk

Engelsk

Spansk

Turbospansk

×Close search
Search