skip to Main Content
Workshop For Sangskrivere

Åben
for tilmelding

Måske du er typen, der går og finder på små melodier? Eller du laver digte og kunne godt tænke dig at lave musik til? Det kan også være, du allerede har lavet nogle sange og gerne vil have inspiration til at komme videre?

Så kom til Sangskriverworkshop på musikskolen med vokalist og sangskriver Birgitte Lyregaard og få feedback og ny inspiration.

Hvordan bliver man sangskriver?

Måske går du og tænker på nogle af de her spørgsmål:

  • Hvordan kommer man overhovedet i gang med at skrive sange?
  • Hvordan kan man fortsætte, når man er gået i stå?
  • Hvordan bliver man færdig med sin sang?

På workshoppen får du hjælp og sparring fra Birgitte og måske også de andre på holdet til sangskrivning. Du vil blive udfordret og inspireret og få masser af værktøjer, du kan tage med dig hjem og lege videre med. Dagen igennem vil du få opgaver, der hjælper dig i gang og videre med at skrive sange. Du får arbejdsrum og feedback og lejlighed til at dele dine opdagelser med dine skrivekollegaer.

Målet er, at du får mindst én færdig sang med hjem og begyndende spirer til mange flere i fremtiden. Medbring blot en mobiltelefon, et sæt hovedtelefoner med minijackstik, en god pen til at skrive med, din yndlingsnotesbog, en superlækker madpakke og drikkelse til frokostpausen.

Så ruller det!

Hvis du har idéer eller skitser til sange, så tag dem med.

Tid og sted:

Lørdag d. 29. Februar klokken 10.00-13.00

Tilmeld dig her eller musikskolens hjemmeside: Sang, Kor og Sangskrivning

Om underviseren:
Birgitte Lyregaard har gennem de sidste 20 år været aktiv som sanger og komponist i et hav af projekter med musikere fra hele Europa. Hun har udgivet 4 cd´er i eget navn, heraf 3 med egen musik, og hun har skrevet musik og optrådt i Frankrig, Holland, Danmark og Kroatien. For tiden er hun aktiv som komponist med kompositioner til improvisationstrioen “Thou Sonic Friend”, der inspiller sit første album i april 2019. Birgitte har en master i sang og improvisation fra konservatorierne i Haag og Rotterdam, og hun underviser til daglig i sang på musikskolen i Solrød.

 

sangskrivning klaver musik 

×Close search
Search