skip to Main Content
Unge Fra Solrød Tager Til KlimaEvent

Lørdag d. 5. Oktober afholder Ungdomsøen et KlimaEvent for unge fra hele Danmark. UngSolrød tager 10 unge med til øen for at lære om verdensmål 12 og 13.

Kloden bliver varmere, isen smelter og verdenshavene er fyldt med mikroplastik. Klimaforandringerne er en realitet og vi bliver mere og mere opmærksomme på vores fælles, globale udfordringer. Men hvad kan vi gøre som individer, for at skabe en mere bæredygtig verden? Skal vi strejke hver fredag som Greta Thunberg? Skal vi spise insekter til aftensmad? Skal vi kun købe genbrugstøj?

Dét og meget mere finder vi svar på, når vi tager til KlimaEvent d. 5. oktober på Ungdomsøen. Her har Folkekirkens Nødhjælp i samarbejde med andre NGOer inviteret hele Danmarks ungdom med til en dag med workshops og hygge på den nyligt åbnede Ungdomsø.

UngSolrød inviterer derfor 10 unge fra kommunen med til KlimaEventet. Her skal vi, sammen med 200 andre unge fra hele Danmark, deltage i workshops, der fokuserer på at give unge mennesker helt konkrete redskaber til at gøre noget aktivt for klimaet. Især FNs verdensmål nr. 12 og 13 er i centrum – ”Ansvarligt forbrug og produktion” og ”Klimaindsats”.

Deltagelse med UngSolrød er gratis og inkluderer transport til og fra øen, frokost, aftensmad og en hel masse hygge med unge fra hele Danmark. I skrivende stund er der 2 pladser tilbage på turen.

Hvad er Ungdomsøen?

Siden 2015 har Spejderne i samarbejde med en masse unge mennesker bygget en ø, der er reserveret til, at unge mennesker kan gøre nærmest lige, hvad de vil. Øen ligger 30 minutters sejltur fra Nyhavn i København. På øen er der masser af aktiviteter og hvis man vil, kan man overnatte på øens hotel eller i eget telt i den smukke natur.

Læs mere om Ungdomsøen her: https://spejderne.dk/projekter/ungdomsoeen/

×Close search
Search