skip to Main Content
UngSolrød Inviterer Til Online Morgentræning Før Skole

I UngSolrød går vi, ligesom alle andre, og venter spændt på, hvornår vi kan åbne dørene og danne rammerne for nye venskaber, nye interesser og masser hygge. Normalt er foråret nemlig propfyldt med sjove aktiviteter, hvor unge i Solrød Kommune kan samles og træne fitness, tegne manga, ræse i gokarts, lave mad sammen og meget mere.

Online træning før skoletid

Nu da vi ikke kan invitere jer til at komme forbi hos os, har vi besluttet os for at komme til jer. Tre gange i ugen kan du starte dagen med 15 minutters morgentræning, når vores undervisere går live på Facebook. Hver tirsdag kan du danse dagen i gang sammen med vores hiphop-underviser, der lærer dig nye trin til god musik. Onsdag kan du blive klar til en dag foran skærmen med udstræk og mindfulness til yoga. Torsdag kan du smøre tandhjulene og lære at danse robot-dans.

Morgentræning er åbent for alle. Alt du skal gøre, er at være klar på UngSolrøds Facebookside tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 07:45 – 08:00.

Sjov træning, du kan lave derhjemme

Det er hårdt, at være hjemsendt og modtage undervisning online. Det kan være svært at koncentrere sig i lang tid og det er anstrengende at sidde foran skærmen i mange timer. Derudover kan det også være svært at motivere sig selv til at dyrke motion og mange mister den ’almindelige’ motion de fik i løbet af dagen ved f.eks. at cykle i skole eller gå en tur i frikvarteret. Derfor fokuserer vi på at tilbyde morgentræning, der er let at være med til derhjemme og som frem for alt er sjovt. Vi håber, at det kan give et energiboost til dagen og hjælpe til at styrke koncentrationen.

Vær med på UngSolrøds Facebook fra og med på tirsdag d. 23. marts kl. 07:45. Vi ses!

×Close search
Search