skip to Main Content
UngSolrød Vil Styrke Unges Mentale Sundhed

UngSolrød indgår i år et samarbejde med Projekt S om at udbyde et forløb i mental styrketræning til unge mellem 13-18 år. Med forløbet vil Ungsolrød gøre op med nulfejlskulturen og fokusere på at styrke unges selvværd, mentale sundhed og modstandsdygtighed.

Vi har hørt det før: Ungdommen er under pres. I en tidlig alder oplever mange unge et pres fra skolen, fra samfundet, fra dem selv og fra de sociale medier.

Unge mennesker bekymrer sig i høj grad om fremtiden og om hvorvidt de kan leve op til de mange krav: Det højeste karaktergennemsnit, det rigtige uddannelsesvalg, den perfekte krop, den polerede selfie. Ifølge en undersøgelse fra Børnerådet (2018) føler 74 pct. af unge i 8. klasse sig pressede.

Derfor har UngSolrød startet et samarbejde med Projekt S om at tilbyde gruppeforløb for unge mellem 13-18 år. Projekt S er fritidsaktivitet for unge, der fokuserer på selvtillid, selvværd, sundhed og styrke.

Værktøjer til at finde ro i hverdagen

Deltagerne mødes en gang i ugen og træner de mentale muskler gennem forskellige øvelser med fokus på at styrke selvværdet, selvtilliden og den mentale sundhed. Deltagerne får konkrete værktøjer til at finde ro i hverdagen og styrke til at stå ved sig selv, tale højt i skolen, håndtere konflikter og fremstå mere selvsikker.

Forløbet er den del af UngSolrøds fritidstilbud, der alle har fokus på individets personlige udvikling og frirummet til at begå fejl. Unge mellem 13-18 år kan melde sig til forløbet ”Mental Styrketræning”, der begynder i september 2019.

Tilmelding til forløbet: ungsolrod.dk

Læs mere om Projekt S: projekts.dk

×Close search
Search