Gå til sideindhold

Johanne Lasgaard - billedkunstner og underviser

Johanne underviser i Solrød Kommunale Musikskole i kunst.

 

Uddannelse

Johanne er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København i 2013. Hun underviser børn og unge i alle aldre og arbejder desuden professionelt som kunstner.

 

Arbejdsliv som kunstner

I mit eget atelier arbejder jeg mest med skulpturer i blandt andet gips og maleri på papir og stof. Jeg er interesseret i erindring og kroppens hukommelse. For tiden arbejder jeg med afstøbninger af plastikbakker fra Silvan, som jeg hænger op på væggen, så de bliver til en slags maleri. Jeg synes det er spændende med ting man ikke kan "putte i en bestemt kasse". Kunsten er god til at være flere ting på en gang, drille lidt og f.eks. både være noget man kender og noget helt nyt på én gang: Den kan både være skulptur og maleri, være stille og voldsom.

 

Om sin undervisning siger Johanne:

I min undervisning er jeg optaget af, hvordan man kan udvikle sit udtryk over tid. Det tager mange år at blive en dygtig kunstner, og man bliver aldrig færdig med at lære. Derfor kommer du i Kunst til at arbejde med projekter og temaer over længere forløb, så der bliver tid til at eksperimentere sammen, lave en masse gode fejl og få mulighed for at fordybe dig og nørde form, farve og indhold. 

 

Email: jsl@solrod.dk

Telefon: 4221 4237Senest opdateret 02.05.2024 17:08 af JEEN

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden