Gå til sideindhold

Otto Sidenius - pianist, komponist og underviser

Otto underviser i Solrød Kommunale Musikundervisning i klaver og keyboard.

 

Uddannelse

Bachelor i musikvidenskab fra Københavns Universitet.

 

Arbejdsliv som musiker og underviser

Som musiker har Otto været vidt omkring i den rytmiske genre. Han har spillet soul, jazz, blues, rock m.m. med bl.a. Peter Belli, Erann D.D., Kenn Lending og Humleridderne foruden egne projekter som Avantgarden Party, The Soul Academy og det aktuelle The High Society. 

 

Otto har mange års erfaring som underviser fra blandt andet aftenskoler, musikskoler, stævner og kurser samt privatelever. Der har mest været tale om klaverundervisning, men derudover også bl.a. teori og sammenspil. Otto har igennem årene samlet et stort og varieret undervisningsmateriale på alle niveauer og alderstrin.  

 

Om sin undervisning siger Otto:

”Det helt grundlæggende princip for min undervisning er at lade eleverne finde musikken i dem selv. Det vil sige at gøre dem i stand til - på det niveau de nu måtte befinde sig - at spille frigjort og udtrykke sig gennem det spillede og ikke blot reproducere musikken fra f.eks. en node. 

 

I min metode inddrager jeg så vidt muligt improvisation og spil efter øret for at udvikle et godt gehør hos eleverne og give dem et ejerskab til musikken. Jeg lægger også vægt på, at eleverne lærer sig at spille numre udenad. Noder og musikteori er selvfølgelig gode redskaber for enhver, der ønsker at dygtiggøre sig, men de er netop redskaber og ikke mål i sig selv.”

 

Email: osi@solrod.dk

Telefon: 26 29 29 58

 Senest opdateret 15.12.2023 12:01 af WAB

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden