Gå til sideindhold

Ungkulturudbyder & frivillig

 

DU VIL VÆRE UNGKULTURUDBYDER

Her finder du info om Ungkulturfestival og hvordan du bliver Ungkulturudbyder

 

Baggrund:

I uge 22 fra d. 27. maj-2. juni opsætter UngSolrød et telt & loungeområde i rundkørslen ved springvandet i Solrød. Her vil basen for en hel uge med kulturarrangementer & workshops være.

 

Grunden er at Solrøds unge i et borgerforslag, efterspurgt mere kultur (og mindre sport) i byen. Derfor inviterer vi alle i nærområdet for unge med bopæl eller skolegang i Solrød til at vise kulturlivet frem!

 

Hele ugen vil multiteltet være fyldt med kulturoplevelser. Det foreløbige program byder allerede på følgende: UngSolrød + Musikskolen udbyder workshops i Manga-tegning, hiphop, rap & beats, kunst. Biblioteket er vært for en række spændende debatter, et tøjbyttemarked med recycling og repair af tekstil samt et børne-unge loppemarked. Centerforeningen sætter et Pariserhjul op midt i ugen og fredag topper ugen med både koncert med melodi grand prix vinderne Fyr & Flamme samt SKARP! Musikfestival for unge musikudøvere begge på den store scene. På teltscenen vil der være mindre koncerter, dj og en poetry slam-konkurrence for byens unge med en showcase og workshop.

Rundt om teltet vil der desuden være et pop-op skatepark i rundkørslen og torsdag+fredag er der open by night blandt alle byens butikker.

 

Vær med:

Som forening, kunstner eller privatperson kan du udbyde en workshop, et show eller noget helt tredje.

 

Idéen er at telt og lounge er åben for aktiviterer hver dag i uge 22 fra 15-21 (dog vil der fredag under de to koncerter fra 15-18 og fra 20-22 på den store scene ikke være aktiviteter, men dog musik og hang-out). Der vil altid være en ansvarlig fra arrangørgruppen i området til opstart, og som oftest en frivillig i teltet, men under ens aktivitet skal man gerne være så selvkørende så muligt hvad angår logistik, materialer og bemanding i teltet.

 

Send en mail til ungkulturkoordinator i UngSolrød: fla@ungsolrod.dk

Din email skal indeholde:

- Dit navn og telefonnummer

- En ultrakort beskrivelse af det du vil afholde

- Et eller flere foreslag til tidspunkt i ugen

- Et par linjer om hvem der kommer til at stå bag eventen.

 

Så ringer vi dig op hurtigt muligt og går i dialog om din event:) 

 

Bemærk: Ungkulturugen har fokus på kultur, der ligger udenfor idræts- og sports-området.

 

BLIV FRIVILLIG

Klik på billedet, læs mere og meld dig direkte til!Senest opdateret 08.03.2024 16:46 af FLA

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden