Gå til sideindhold

Kreativ

Astrologi
Opdag dine unikke egenskaber, få indblik i, hvordan du bliver opfattet, og hvem der passer perfekt til dig!
Filmskolen Station Next
Er du fyldt 14 år, kan du gennem UngSolrød gå på Filmskolen Station Next, hvor du prøver forskellige funktioner af filmproduktionen fra fotograf til instruktør med professionelle undervisere. Året afsluttes med premiere i Imperial biografen for 1000 mennesker. Du skal ansøge om optagelse allerede inden udgangen af august.
Kunstklub
Kunstklubben er for unge, der har lyst til at udforske maleri på lærred, akvarelteknikker, designe deres egne t-shirts, skabe keramiske skulpturer og gipsafstøbninger, lave billeder og kollager - og meget mere!
Pigehygge
Pigehygge er et fællesskab styret og afholdt kun af piger. Vi snakker, hygger og laver kreative ting hver anden mandag i caféen hos UngSolrød.
Pigehygge Fafla tur
Pigehygge er et fællesskab styret og afholdt kun af piger. Vi snakker, hygger og laver kreative ting i caféen hos UngSolrød. Denne gang holder vi Pigehygge for første gang på en onsdag og tager derfor ud til Fafla for at male keramik!
Sangskrivning & Musikproduktion
Skriv sange eller producer musik i UngSolrøds musikcafé
Skriveholdet
Lær at skrive af de bedste danske forfattere i Unge Ords skriveværksted
Smykkeværksted
I smykkeværkstedet prøver du kræfter med smykkeproduktion. Der er kun 6 pladser og du skal kunne deltage minimum 4 ud af de 5 gange kurset varer for at det giver mening:)
Styling forår 24
Vores professionelle stylist lærer dig alle facetter af styling. En gang om måneden over foråret, du kan være med alle gange eller bare en.
Tegneskole
Udforsk grundlæggende teknikker og skab fantastiske tegninger. Inspireret af ikoniske tegneuniverser som Disney og Marvel, vil du mestre skravering, lys og skygge.
Upcycling
Udtryk din unikke personlige stil gennem dine egne designs, frisk dit tøj op, re-design eller skab nyt med genbrugsmaterialer!


Senest opdateret 18.08.2021 12:54 af APRSUP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden