skip to Main Content
Mental Styrketræning (Piger 2)

Åben
for tilmelding

Jubii, vi starter nyt hold i februar!!

 

Har du nogensinde tænkt over, hvor optaget vi er af at træne vores fysiske krop, men hvor lidt vi egentlig prioriterer at styrke vores mentalitet?

I vores dagligdag møder vi pres på mange områder: i skolen, i fritiden, på de sociale medier osv. Det kan nogle gange være en udfordring at balancere det hele og at leve op til forventningerne – både andres forventninger og dem vi sætter for os selv.

På dette hold får du redskaber til hvordan du håndterer de tanker og følelser du får når du er under pres hvad enten det er i forbindelse med sport, skole, venner eller familie.

I samarbejde med Projekt S, udbyder vi et gruppeforløb, som styrker dine mentale muskler gennem simple øvelser. Sammen etablerer vi gode, nye vaner. Dette foregår i trygge og uformelle rammer. Du bliver trænet i at stå ved dig selvtale højt i skolenhåndtere konflikter og fremstå mere selvsikker.

Vi mødes to timer én gang om ugen. Undervisningen består af en mental og en fysisk time. Det kræver ingen særlige færdigheder, hverken fysisk eller mentalt, for at deltage. Du starter lige der hvor du er.

Fysiske aktiviteter for kan være dansyogapilateskropssprogpuls og styrke.

Vi opretter hold for henholdsvis piger og drenge.

Dette hold er henholdt til piger.

 

Læs mere om Projekt S her:

http://projekts.dk/

 

Klik her for tilmelding for drenge

 

×Close search
Search