Gå til sideindhold

Kreativ

Bliv frivillig i caféen
Vær med til at bestemme hvilke aktiviteter, koncerter og projekter der skal finde sted i Caféen
Design din egen taske
Pop-up workshop 2 onsdage i november - design din egen taske med eget design - udtryk din personlige stil!
Filmskolen Station Next
Er du fyldt 14 år, kan du gennem UngSolrød gå på Filmskolen Station Next, hvor du prøver forskellige funktioner af f ilmproduktionen fra fotograf til instruktør med professionelle undervisere. Året afsluttes med premiere i Imperial biografen for 1000 mennesker. Du skal ansøge om optagelse allerede inden udgangen af august.
Haunted House Creators 2023
Vær med til at skabe den ultimative Haunted House oplevelse i 2023. Vi ved af erfaring at rigtig mange er interesseret i at være med til Haunted House, men kun få for lov til at komme med bag kulisen. Så dette er din chance for at være en del af Haunted House Creators.
Læseklubben
Er du typen der elsker at slænge dig i sofaen med en god bog, eller elsker at nørde nye udgivelser fra kendte forfattere? Så læs med her!
Pigehygge
Pigehygge er et fællesskab styret og afholdt kun af piger. Vi snakker og laver kreative ting hver anden mandag i caféen på UngSolrød.
Påske Jam i Skateparken! - 31.03.2023
Sangskrivningsworkshop
Kom og giv dine tanker og følelser frit spil på vores sangskriverworkshop. Uanset om du skriver sange i forvejen, eller  bare gerne vil se om det er noget for dig, vil du få tips og vejledning der matcher dit niveau.
Skarp! Vinter - Musikfestival for unge
Skriveskolen
Lær at skrive af de bedste danske forfattere i Unge Ords skriveværksted
Smykkeværksted
I smykkeværkstedet prøver du kræfter med smykkeproduktion. Der er kun 6 pladser og du skal kunne deltage minimum 4 ud af de 5 gange kurset varer for at det giver mening:)
Street art
Spray lækker street art over 5 onsdage med skiftende materialer og metoder. Kom og udtryk dig i farve og idé. Vi sprayer stencils, klistre fliser op, taper ting ind og skaber farver på væggene. Kom og mal med! Dag: Onsdag Kl: 15:00-18:00 Opstart September
Styling forår23
Forårsholdet, hvor vores professionelle stylist, lærer alle facetter af styling. Kun 4 torsdage fra 16. marts - 13 april.
Ungeforum
Få indflydelse på unges muligheder og kulturtilbud i Solrød!


Senest opdateret 18.08.2021 12:54 af APRSUP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden