Gå til sideindhold

Kreativ

Design din egen statement bag
Sy tasker, penalhuse eller sleeves i et gennemsigtigt plast-materiale. Put statements eller prints i dit helt design sammen med vores tekstildesigner.
Filmskolen Station Next
Er du fyldt 14 år kan du gennem UngSolrød gå på Filmskolen Station Next, hvor du prøver forskellige funktioner af filmproduktionen fra fotograt til instruktør med professionelle undervisere. Året afsluttes med premiere i Imperial biografen for 1000 mennesker.
Forfatter
På forfatterholdet hjælper vi hinanden med at skrive fantastisk. Vi designer karakterer, udvikler plot, læser og diskuterer vores historier. Vi inspirerer og støtter hinanden. Præsenterer uddrag fra bøger vi elsker og undersøger hvad der gør den gode historie god. Start din skriverejse sammen med os!
Foto-Foto-Foto
Få øje for det gode billede. På foto-foto-foto arbejder du med komposition, lys, og den gode fortælling. Du bliver stillet overfor sjove og anderledes fotoopgaver, der udfordrer! Fotografi er meget mere end blot et klik med et kamera
Julestue
Julestuen giver dig julen på et sølvfad med godt til maven!
Pigehygge - Mandagscafé (fra 7. kl.)
Pigehygge er et fællesskab styret og afholdt kun af piger. Vi snakker og laver kreative ting.
Smykkeværksted
To selvstændige weekend-workshops, hvor du prøver kræfter med smykkeproduktion. Du kan f.eks. lave fingerringe, halssmykker, øreringe eller armbånd. Vi arbejder både i læder, glas, messing, kobber og sølv. Du bliver instrueret i håndværket.
Street art
Design fede stickers, street art og stencils til dit værelse eller det offentlige rum. Har du en idé til et objekt der skal have en design-overhaling, så tag den med. Vi sprayer, tegner, trykker og maler.
Styling
Med den professionelle stylist Josephine ved roret, lærer du alle facetter af styling: Hår, Make-up, skincare og negle
Tegning
Tegning er hver tirsdag kl. 16-18. Vi tegner til vi segner:)


Senest opdateret 18.08.2021 12:54 af APRSUP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden