Gå til sideindhold

E-sport

E-sport CS:GO Akademi (fra 7. kl.) /Martin V.B. Wolff
På Akademiholdet spiller du i Mediateket på 10Solrød. Vi spiller både interne og eksterne kampe. Til officielle turneringer går vi efter guldet. Din træner hedder Martin.
E-sport CS:GO Fællestræning (fra 7. kl.) Martin V. B. Wolff
I UngSolrød tager vi CS:GO seriøst. Derfor kan du spille flere gange om ugen. Om fredagen er der fællestræning for både piger og drenge og du får træning en ekstra dag op til weekenden. Men husk at meld dig til dette hold særskilt!
E-sport CS:GO Klubhold (fra 6. kl.) Emil Christensen
I UngSolrød kan alle niveauer spille CS:GO. Kom og få nye skills hos vores E-sportstræner Emil i Klub Solrød i idrætscenteret.
E-sport CS:GO PIGER (Fra 7. kl.)
Spil CS:GO med andre piger. Du bliver en del af et hyggeligt hold med en sjov omgangstone. Første gang du kommer, opretter vi en gratis STEAM-account og downloader CS:GO, som du så kan spille på enhver computer - og hos os. Holdet styres af en professionel CS:GO coach, der hjælper dig med at blive bedre.
E-sport FIFA Klubhold (fra 6. kl.) Emil Christensen
Strategi, reaktion og spektakulære mål. Fifa på 3 skærme i et lækkert indendørs beachmiljø - det er FIFA i Klub Solrød med træner. Du kan spille alle dage - og blive trænet onsdag kl. 18:30-21:00
E-sport Rocket league (Fra 7. kl.)
Spil Rocket League sammen med andre unge og bliv den bedste. E-sport er for dig, der kan lide at game og gerne vil højne dit niveau sammen med andre unge. En professionel coach hjælper jer med at sætte holdet, lægge spilstrategier og følger holdet på LAN og turneringer.
Gamer night - tirsdagscaféen (Fra 7. kl.)
Hvorfor sidde derhjemme og spille mobilspil, når du kan sidde tilbagelænet sammen med andre unge i gamer-caféen. Vi ser Twitch på storskærm og prøver også VR-gaming af. Der er selvfølgelig også snacks, toasts og drikkevarer til salg i caféen. Kl 18:30 kan du også tilmelde dig til at spille Rocket League i UngSolrøds E-sports Arena.


Senest opdateret 18.08.2021 12:54 af APRSUP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden