Gå til sideindhold

E-sport

E-sport CS:GO Arenahold (fra 7. kl.)
I UngSolrød tager vi CS:GO seriøst og uddanner talenter. Uanset dit skill-niveau får du professionel træning, så du bliver bedre. På Arenaholdet er du 13+år og spiller i Mediateket på 10Solrød. Vi spiller både interne og eksterne kampe. Til officielle turneringer går vi efter guldet.
E-sport CS:GO Fællestræning (fra 7. kl.)
I UngSolrød tager vi CS:GO seriøst og uddanner talenter. På Fællestræning er det både for Drenge & piger - fra 7. klasse og op.
E-sport CS:GO Klubhold (fra 11 år)
I UngSolrød tager vi CS:GO seriøst og uddanner talenter. Uanset dit skill-niveau får du professionel træning, så du bliver bedre. Vi spiller både interne og eksterne kampe. Til officielle turneringer går vi efter guldet.
E-sport CS:GO piger (fra 7 kl.)
Spil CS:GO med andre piger. Du bliver en del af et hyggeligt og ambitiøst hold. Første gang du kommer, opretter vi en gratis STEAM-account og downloader CS:GO, som du så kan spille på enhver computer - og hos os. Holdet styres af en professionel CS:GO coach, der hjælper dig med at blive bedre.
E-sport FIFA Klubhold (fra 11 år)
Strategi, reaktion og spektakulære mål. Fifa på 3 skærme i et lækkert indendørs beachmiljø - det er FIFA i Klub Solrød med træner. Du kan spille alle dage - og blive trænet onsdag kl. 18:30-21:00
E-sport Rocket league (fra 11 år))
Spil Rocket League sammen med andre unge og bliv den bedste. E-sport er for dig, der kan lide at game og gerne vil højne dit niveau sammen med andre unge. En professionel coach hjælper jer med at sætte holdet, lægge spilstrategier og følger holdet på LAN og turneringer.
Gamer night - tirsdagscaféen (fra 11 år)
Hvorfor sidde derhjemme og spille mobilspil, når du kan sidde tilbagelænet sammen med andre unge i gamer-caféen. Vi ser Twitch på storskærm og prøver også VR-gaming af. Der er selvfølgelig også snacks, toasts og drikkevarer til salg i caféen. Kl 18:30 kan du også tilmelde dig til at spille Rocket League i UngSolrøds E-sports Arena.


Senest opdateret 18.08.2021 12:54 af APRSUP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden