Gå til sideindhold

Aktiv

Cirkeltræning i Klub Solrød
Til cirkeltræning kommer du rundt om alle dine muskelgrupper på kort tid. Du træner på maskiner i idrætscenteret sammen med andre unge.
Crossfit på stranden
Mandage i sommerperioden træner vi forskellige muskelgrupper med maksimal intensitet på stranden i Solrød. Efter træning, tager vi en dukkert i havet. Vi mødes ved Strandløven/Kajakklubben kl. 16:00 eller et kvarter før i Klub Solrød
Discgolf
Danmarks hurtigst voksende sportsgren. Vi træner på egen bane, men besøger også de officielle 18-huls baner rundt om på Sjælland. Bliv god med både drivers & putters og send en roller lige i kurven eller lave hole-in-one med et hårdt forhånds flick.
Droner
Vi flyver med fotodroner, minidroner og FPV-droner. Vi ræser i simulator og gennem hjemmelavet LED-oplyst bane. Vi planlægger shoots, filmer og redigerer film for rigtige kunder. Din underviser hedder Nicklas og han er bidt af droner i alle størrelser og former. Han bygger selv med reservedele fra hele verden.
Dykning
På dykkerholdet bliver du en del af et fællesskab, der elsker aktiviteter i vandet, som flytter grænser. Vi dykker med snorkel og flasker, og du lærer at trække vejret - på den helt rigtige måde!
Fitness
Vi træner som et hold i en sal med professionelle instruktører indenfor flere forskellige sportsgrene; fx Bokse-, Cross-, Slynge-, eller HIIT-træning. Du får hjælp til at sætte mål for din personlige træning. Her er der plads til alle niveauer.
Gokart
På UngSolrøds gokartbane giver vi den fuld gas på den varme asfalt og drifter i svingene. På værkstedet tuner vi maskinerne og under halvtaget dyrker vi kammeratskabet ved fx at grille.
Hip Hop
Dyrk de tunge rytmer og lær nye moves. For begyndere og øvede - drenge og piger.
London i påskeferien
Du ser London med andre unge og får masser af ansvar for selv at gebærde dig fx i Soho!
Løb
Det er kedeligt at løbe alene. Derfor mødes vi og løber sammen. Vi laver individuelle mål for alle. Hvis stemningen er der, laver vi en rejse til et løb i udlandet sidst på året.
Sammen i vildmarken
Overnat i skoven, hvis du tør. Vi laver shelters, hænger tarps op eller sover i hængekøjer. Maden laver vi både på blus og over bål. Vi skal selvfølgelig også grille skumfiduser.
Skate
Skateboard, løbehjul og rulleskøjter er velkomne på UngSolrøds skateareal. Kom ned og lav noget gnarly på vores kicker, box, grinds og rails. Du melder dig til og får ubegrænset adgang til skatearealet samt et lille hang-out med te-køkken
Skitur i Østrig i Uge 8
Tag med vennerne på ski i vinterferien. Vi skal til Zell am See i Østrig.
SUP tur
Kom med på en fed sejltur med andre vandglade unge. Vi sejler på tur på Stand Up Paddle-board
Yoga
Få ro i krop og sind. Sammen fokuserer vi på vejrtrækning og bringer kroppen i balance. Vi træner smidighed gennem lange stræk og styrkeøvelser. Du behøver ikke have prøvet yoga før.


Senest opdateret 20.08.2021 13:15 af APRSUP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden