Gå til sideindhold

Aktiv

Beach Gym / Morten Sørensen
Træn på stranden med havet som nabo sammen med andre unge samt vores fantastiske fysioterapeut og personlige træner Morten.
Cirkeltræning 2022
Til cirkeltræning kommer du rundt om alle dine muskelgrupper på kort tid. Du træner på maskiner i idrætscenteret sammen med andre unge.
Discgolf
Danmarks hurtigst voksende sportsgren. Vi træner på egen bane, men besøger også de officielle 18-huls baner rundt om på Sjælland. Bliv god med både drivers & putters og send en roller lige i kurven eller lave hole-in-one med et hårdt forhånds flick.
Droner
Vi flyver med fotodroner, minidroner og FPV-droner. Vi ræser i simulator og gennem hjemmelavet LED-oplyst bane. Vi planlægger shoots, filmer og redigerer film for rigtige kunder. Din underviser hedder Nicklas og han er bidt af droner i alle størrelser og former. Han bygger selv med reservedele fra hele verden.
Dykning
På dykkerholdet bliver du en del af et fællesskab, der elsker aktiviteter i vandet, som flytter grænser. Vi dykker med snorkel og flasker, og du lærer at trække vejret - på den helt rigtige måde!
Fitness 2021
Gratis fitness-holdtræning engang om ugen med mulighed for billig træning på andre dage. Vi er et hold kun for unge
Gokart
På UngSolrøds gokartbane giver vi den fuld gas på den varme asfalt og drifter i svingene. På værkstedet tuner vi maskinerne og under halvtaget dyrker vi kammeratskabet ved fx at grille.
Gokarttur til Taastrup racehall
Gokarttur til Taastrup racehall 6. december (Europas største indendørsbane) - Først til mølle! 1 times formel 1 ræs!
Hip Hop
Vi danser hip hop fra hele verden, hver tirsdag og torsdag kl. 19 i Klub Havdrup. Bianca tager dig med på en rejse med tunge beats.
London i påskeferien
Du ser London med andre unge og får masser af ansvar for selv at gebærde dig fx i Soho!
London venteliste 2023
Hvis du også missede chancen for at tage med til London i påskeferien 2022, så kan du sikre dig en plads i køen til den næste tur allerede nu ved at skrive dig på ventelisten her! Vi skriver ud til jer så snart der er nyt om rejse datoer, priser m.m.
Løb 2022
Det er kedeligt at løbe alene. Derfor mødes vi og løber sammen.
Sammen i vildmarken
Lørdag den 21 maj overnatter vi i skoven. Tag med hvis du tør.
Skate
Skateboard, løbehjul og rulleskøjter er velkomne i UngSolrøds skatepark. Kom ned og lav noget gnarly på vores kicker, box, grinds og rails. Du melder dig til og får ubegrænset adgang til parken samt et lille hang-out med te-køkken
Skitur i Østrig i Uge 8
Tag med vennerne på ski i vinterferien. Vi skal til Zell am See i Østrig.
SUP tur Krop og Idtræt
Kom med på en fed sejltur med andre vandglade unge. Vi sejler på tur på Stand Up Paddle-board
Træklatring
Lær at klatre i træer, lave rebbaner og kom med på overnatning i trækronerne.
Yoga / Emily Hoffmann
Få ro i krop og sind. Sammen fokuserer vi på vejrtrækning og bringer kroppen i balance. Vi træner smidighed gennem lange stræk og styrkeøvelser. Du behøver ikke have prøvet yoga før.


Senest opdateret 05.11.2021 11:30 af FLA

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden