Gå til sideindhold

CV

Babysitter efterår21
Mini-uddannelse i at passe børn? Til babysitter lærer du om børns udvikling, lege med småbørn, samt førstehjælp. Du får et diplom, som bevis på dine færdigheder og efterfølgende har du mulighed for at komme på babysitterlisten, en liste der sendes ud til alle børneinstitutionerne i Solrød Kommune.
Babysitter forår22
Forårsversionen af UngSolrøds Mini-uddannelse i at passe børn? Du lærer om børns udvikling, småbørnslege, førstehjælp og meget mere. Du får et diplom, som bevis på dine færdigheder og efterfølgende har du mulighed for at komme på babysitterlisten, en liste der sendes ud til alle børneinstitutionerne i Solrød Kommune.
Juniormedhjælper
Overvejer du pædagogfaget eller kunne du tænke dig at tjene nogle ekstra lommepenge? Nu har du nu chancen for at uddanne dig til Juniormedhjælper i en børnehave eller SFO!
Ung besøgsven
Bliv motionsven for en ældre i Solrød. Du får en miniuddannelse i fysioterapi samtidigt med at du giver et andet menneske en bedre hverdag. Du får et diplom og nogle gode ord med på vejen af vores fysioterapeuter til dit CV.


Senest opdateret 13.08.2021 13:51 af APRSUP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden