Gå til sideindhold

CV

Babysitter
Mini-uddannelse i at passe børn & mulighed for at komme på babysitterlisten i Solrøds børneinstitutioner.
Bliv frivillig i caféen
Vær med til at bestemme hvilke aktiviteter, koncerter og projekter der skal finde sted i Caféen
Filmskolen Station Next
Er du fyldt 14 år, kan du gennem UngSolrød gå på Filmskolen Station Next, hvor du prøver forskellige funktioner af f ilmproduktionen fra fotograf til instruktør med professionelle undervisere. Året afsluttes med premiere i Imperial biografen for 1000 mennesker. Du skal ansøge om optagelse allerede inden udgangen af august.
Jobsøgning, praktikplads & cv
Få styr på CV, jobsøgning eller hjælp til praktiksøgning på denne pop-up workshop!
Juniormedhjælper
Overvejer du pædagogfaget eller kunne du tænke dig at tjene nogle ekstra lommepenge? Er du dreng og fyldt 15 år, så kan du blive Juniormedhjælper i en børnehave eller SFO gennem UngSolrød. Miniuddannelsen giver dig mulighed for at få et tidsbegrænset fritidsjob i en børneinstitution i Solrød kommune i op til 48 timer til 60 kr. i timen. Udover nye kompetencer får du også et diplom. Først til mølle - 15 pladser. Opstart: april/maj 2023.
Læseklubben
Er du typen der elsker at slænge dig i sofaen med en god bog, eller elsker at nørde nye udgivelser fra kendte forfattere? Så læs med her!
Skriveskolen
Lær at skrive af de bedste danske forfattere i Unge Ords skriveværksted
SPEEDBÅDSKØREKORT
Alene eller sammen med mor eller far kan du tage kørekort til speedbåd med UngSolrød. Du løser teoridelen online og tager så praksis direkte fra stranden i foråret 2023. Du betaler først når du har bekræftet til foråret at du vil med til praksis. PS. Skriv i din tilmelding om du tager far eller mor med!
Ungeforum
Få indflydelse på unges muligheder og kulturtilbud i Solrød!


Senest opdateret 13.08.2021 13:51 af APRSUP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden