Gå til sideindhold

Forårshold

Beach Gym / Morten Sørensen
Træn på stranden med havet som nabo sammen med andre unge samt vores fantastiske fysioterapeut og personlige træner Morten.
E-sport CS:GO Akademi (fra 7. kl.) /Martin V.B. Wolff
På Akademiholdet spiller du i Mediateket på 10Solrød. Vi spiller både interne og eksterne kampe. Til officielle turneringer går vi efter guldet. Din træner hedder Martin.
E-sport CS:GO Klubhold (fra 6. kl.) Emil Christensen
I UngSolrød kan alle niveauer spille CS:GO. Kom og få nye skills hos vores E-sportstræner Emil i Klub Solrød i idrætscenteret.
E-sport FIFA Klubhold (fra 6. kl.) Emil Christensen
Strategi, reaktion og spektakulære mål. Fifa på 3 skærme i et lækkert indendørs beachmiljø - det er FIFA i Klub Solrød med træner. Du kan spille alle dage - og blive trænet onsdag kl. 18:30-21:00
Gokart
På UngSolrøds gokartbane giver vi den fuld gas på den varme asfalt og drifter i svingene. På værkstedet tuner vi maskinerne og under halvtaget dyrker vi kammeratskabet ved fx at grille.
Hip Hop
Vi danser hip hop fra hele verden, hver tirsdag og torsdag kl. 19 i Klub Havdrup. Bianca tager dig med på en rejse med tunge beats.
Sammen i vildmarken
Lørdag den 21 maj overnatter vi i skoven. Tag med hvis du tør.
Styling for konfirmander + forældre
Med vores professionelle stylist Josephine får i styr på både hår, make-up og negle til konfirmationsfesten. Tilmeld kun barnet og skriv i kommentaren om i har mor eller far med eller kommer alene.
Træklatring
Lær at klatre i træer, lave rebbaner og kom med på overnatning i trækronerne.
Yoga / Emily Hoffmann
Få ro i krop og sind. Sammen fokuserer vi på vejrtrækning og bringer kroppen i balance. Vi træner smidighed gennem lange stræk og styrkeøvelser. Du behøver ikke have prøvet yoga før.


Senest opdateret 05.04.2022 11:54 af FLA

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden