Gå til sideindhold

Skills

Design din egen statement bag
Sy tasker, penalhuse eller sleeves i et gennemsigtigt plast-materiale. Put statements eller prints i dit helt design sammen med vores tekstildesigner.
Discgolf
Danmarks hurtigst voksende sportsgren. Vi træner på egen bane, men besøger også de officielle 18-huls baner rundt om på Sjælland. Bliv god med både drivers & putters og send en roller lige i kurven eller lave hole-in-one med et hårdt forhånds flick.
Droner
Vi flyver med fotodroner, minidroner og FPV-droner. Vi ræser i simulator og gennem hjemmelavet LED-oplyst bane. Vi planlægger shoots, filmer og redigerer film for rigtige kunder. Din underviser hedder Nicklas og han er bidt af droner i alle størrelser og former. Han bygger selv med reservedele fra hele verden.
Dykning
På dykkerholdet bliver du en del af et fællesskab, der elsker aktiviteter i vandet, som flytter grænser. Vi dykker med snorkel og flasker, og du lærer at trække vejret - på den helt rigtige måde!
Filmskolen Station Next
Er du fyldt 14 år kan du gennem UngSolrød gå på Filmskolen Station Next, hvor du prøver forskellige funktioner af filmproduktionen fra fotograt til instruktør med professionelle undervisere. Året afsluttes med premiere i Imperial biografen for 1000 mennesker.
Forfatter
På forfatterholdet hjælper vi hinanden med at skrive fantastisk. Vi designer karakterer, udvikler plot, læser og diskuterer vores historier. Vi inspirerer og støtter hinanden. Præsenterer uddrag fra bøger vi elsker og undersøger hvad der gør den gode historie god. Start din skriverejse sammen med os!
Foto-Foto-Foto
Få øje for det gode billede. På foto-foto-foto arbejder du med komposition, lys, og den gode fortælling. Du bliver stillet overfor sjove og anderledes fotoopgaver, der udfordrer! Fotografi er meget mere end blot et klik med et kamera
Gokart
På UngSolrøds gokartbane giver vi den fuld gas på den varme asfalt og drifter i svingene. På værkstedet tuner vi maskinerne og under halvtaget dyrker vi kammeratskabet ved fx at grille.
Hip Hop
Dyrk de tunge rytmer og lær nye moves. For begyndere og øvede - drenge og piger.
Pigehygge - Mandagscafé (fra 7. kl.)
Pigehygge er et fællesskab styret og afholdt kun af piger. Vi snakker og laver kreative ting.
Skate
Skateboard, løbehjul og rulleskøjter er velkomne i UngSolrøds skatepark. Kom ned og lav noget gnarly på vores kicker, box, grinds og rails. Du melder dig til og får ubegrænset adgang til parken samt et lille hang-out med te-køkken
Smykkeværksted
To selvstændige weekend-workshops, hvor du prøver kræfter med smykkeproduktion. Du kan f.eks. lave fingerringe, halssmykker, øreringe eller armbånd. Vi arbejder både i læder, glas, messing, kobber og sølv. Du bliver instrueret i håndværket.
Street art
Design fede stickers, street art og stencils til dit værelse eller det offentlige rum. Har du en idé til et objekt der skal have en design-overhaling, så tag den med. Vi sprayer, tegner, trykker og maler.
Styling
Med den professionelle stylist Josephine ved roret, lærer du alle facetter af styling: Hår, Make-up, skincare og negle
SUP tur
Kom med på en fed sejltur med andre vandglade unge. Vi sejler på tur på Stand Up Paddle-board


Senest opdateret 20.08.2021 11:26 af APRSUP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden