Gå til sideindhold

Skills

Discgolf
Danmarks hurtigst voksende sportsgren. Vi træner på egen bane, men besøger også de officielle 18-huls baner rundt om på Sjælland. Bliv god med både drivers & putters og send en roller lige i kurven eller lave hole-in-one med et hårdt forhånds flick.
Droner
Vi flyver med fotodroner, minidroner og FPV-droner. Vi ræser i simulator og gennem hjemmelavet LED-oplyst bane. Vi planlægger shoots, filmer og redigerer film for rigtige kunder. Din underviser hedder Nicklas og han er bidt af droner i alle størrelser og former. Han bygger selv med reservedele fra hele verden.
Dykning
På dykkerholdet bliver du en del af et fællesskab, der elsker aktiviteter i vandet, som flytter grænser. Vi dykker med snorkel og flasker, og du lærer at trække vejret - på den helt rigtige måde!
Forfatter
På forfatterholdet hjælper vi hinanden med at skrive fantastisk. Vi designer karakterer, udvikler plot, læser og diskuterer vores historier. Vi inspirerer og støtter hinanden. Præsenterer uddrag fra bøger vi elsker og undersøger hvad der gør den gode historie god. Start din skriverejse sammen med os!
Foto-Foto-Foto
Få øje for det gode billede. På foto-foto-foto arbejder du med komposition, lys, og den gode fortælling. Du bliver stillet overfor sjove og anderledes fotoopgaver, der udfordrer! Fotografi er meget mere end blot et klik med et kamera
Gokart
På UngSolrøds gokartbane giver vi den fuld gas på den varme asfalt og drifter i svingene. På værkstedet tuner vi maskinerne og under halvtaget dyrker vi kammeratskabet ved fx at grille.
Pigehygge - Mandagscafé (fra 7. kl.)
Pigehygge er et fællesskab styret og afholdt kun af piger. Vi snakker og laver kreative ting.
Sammen i vildmarken
Lørdag den 21 maj overnatter vi i skoven. Tag med hvis du tør.
Skate
Skateboard, løbehjul og rulleskøjter er velkomne i UngSolrøds skatepark. Kom ned og lav noget gnarly på vores kicker, box, grinds og rails. Du melder dig til og får ubegrænset adgang til parken samt et lille hang-out med te-køkken
Street art
Når foråret kommer, løber vores gadekunstnere ud og forskønner byen. Vi sprayer stencils, klistre fliser op, taper ting ind og skaber farver på væggene. Kom og mal med!
Styling
Med den professionelle stylist Josephine ved roret, lærer du alle facetter af styling: Hår, Make-up, skincare og negle
SUP tur Krop og Idtræt
Kom med på en fed sejltur med andre vandglade unge. Vi sejler på tur på Stand Up Paddle-board
Træklatring
Lær at klatre i træer, lave rebbaner og kom med på overnatning i trækronerne.
Yoga / Emily Hoffmann
Få ro i krop og sind. Sammen fokuserer vi på vejrtrækning og bringer kroppen i balance. Vi træner smidighed gennem lange stræk og styrkeøvelser. Du behøver ikke have prøvet yoga før.


Senest opdateret 07.03.2022 15:57 af FLA

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden