Gå til sideindhold

Skills

Bliv frivillig i caféen
Vær med til at bestemme hvilke aktiviteter, koncerter og projekter der skal finde sted i Caféen
CS:GO & FIFA i Klub Solrød
E-sportstræning & casual gaming i Klub Solrød hver onsdag I ungdomsklubben Klub Solrød kan du spille alle dage, men om onsdagen har vi en dedikeret coach, som du kan sparre med, hvis du vil have nye skills. Du kan tilmelde dig her hvis du vil have påmindelser om Lan-events, men du kan også bare dukke op nede i klubben, der ligger inde i idrætscenteret.
Design din egen taske
Pop-up workshop 2 onsdage i november - design din egen taske med eget design - udtryk din personlige stil!
Discgolf
Velkommen til den selvbetjente begynderbane placeret rundt om UngSolrød/Gl. Solrød skole. Banen er altid åben, og i det sorte skab under læ-taget ved terrassen ud mod Lerbæksvej finder du regler, kort og discs til fri afbenyttelse. Kom forbi og spil med venner eller familie 24/7
Droner & 3D Print
Droner, 3d-print og robotter. Kom med i makerspace på Havdrup skole hver torsdag kl. 17.30-19.30! Start 27 oktober!
Dykning
Dykning med flaske og snorkel i svømmehallen er sjovt og gør dig klar til at dykke i havet:)
Filmskolen Station Next
Er du fyldt 14 år, kan du gennem UngSolrød gå på Filmskolen Station Next, hvor du prøver forskellige funktioner af f ilmproduktionen fra fotograf til instruktør med professionelle undervisere. Året afsluttes med premiere i Imperial biografen for 1000 mennesker. Du skal ansøge om optagelse allerede inden udgangen af august.
Gokart
Gokart - Fart og spænding hver mandag kl. 17-20
Jobsøgning, praktikplads & cv
Få styr på CV, jobsøgning eller hjælp til praktiksøgning på denne pop-up workshop!
Juniormedhjælper
Vil du tjene nogle ekstra lommepenge? Er du dreng og fyldt 15 år, så kan du blive Juniormedhjælper
Knallertkørekort April 2023
Husk hjelmen, kør aldrig fuld på knallert og sørg for, at din knallert er lovlig.
Knallertkørekort Maj 2023
Husk hjelmen, kør aldrig fuld på knallert og sørg for, at din knallert er lovlig.
Læseklubben
Er du typen der elsker at slænge dig i sofaen med en god bog, eller elsker at nørde nye udgivelser fra kendte forfattere? Så læs med her!
No HATE just SKATE - 07.06.2023
Påske Jam i Skateparken! - 31.03.2023
Sammen i Vildmarken 2023
Overnat i skoven, hvis du tør. Vi laver shelters, hænger tarps op eller sover i hængekøjer. Maden laver vi både på blus og over bål. Vi skal selvfølgelig også grille skumfiduser. Turen ligger i foråret, hvor temperaturen er kommet lidt op. Tilmeld dig idag og få besked så snart vi har mere info om dato, tider m.m. - Det koster kun 30,- kr at deltage.
Skriveskolen
Lær at skrive af de bedste danske forfattere i Unge Ords skriveværksted
Smykkeværksted
I smykkeværkstedet prøver du kræfter med smykkeproduktion. Der er kun 6 pladser og du skal kunne deltage minimum 4 ud af de 5 gange kurset varer for at det giver mening:)
Street art
Spray lækker street art over 5 onsdage med skiftende materialer og metoder. Kom og udtryk dig i farve og idé. Vi sprayer stencils, klistre fliser op, taper ting ind og skaber farver på væggene. Kom og mal med! Dag: Onsdag Kl: 15:00-18:00 Opstart September
Styling forår23
Forårsholdet, hvor vores professionelle stylist, lærer alle facetter af styling. Kun 4 torsdage fra 16. marts - 13 april.
Træklatring forår 2023
Lær at klatre i træer, lave rebbaner og kom med på overnatning i trækronerne. 4 gange i sommeren. Alt udstyr er gratis til låns. Bemærk: Start allerede 28 august, så meld dig til hurtigt:)
Ungeforum
Få indflydelse på unges muligheder og kulturtilbud i Solrød!
Yoga
Få ro i krop og sind. Sammen fokuserer vi på vejrtrækning og bringer kroppen i balance. Vi træner smidighed gennem lange stræk og styrkeøvelser. Du behøver ikke have prøvet yoga før. Vi afventer en dag og tid fra vores underviser - men du kan allerede forhåndstilmelde dig og få en besked når vi har datoen klar!


Senest opdateret 07.03.2022 15:57 af FLA

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden