skip to Main Content
Projekt S: Fra Stress Til Velvære

Åben
for tilmelding

AFLYST!

Fra stress til velvære med PROJEKT S er desværre aflyst.

På denne workshop sætter vi fokus på stress og forventningspres hos unge, og giver dig simple værktøjer til hvordan du kan afstresse dig selv i en travl hverdag. Afstresning skaber bedre søvn, øget indlæringsevne og hukommelse. Opdag hvordan du kan trives uden at gå glip af noget, og opnå større livstilfredshed.

Workshoppen veksler mellem reflektion, mentale og fysiske øvelser. Workshoppen er fuldstændig ufarlig, og du vælger selv hvor meget du ønsker at give af dig selv.

 

Projekt S er en række lørdagsworkshops, hvor du kan stille fokus på dit eget velvære. Meld dig til en eller meld dig til dem alle, du vil med garanti ikke fortryde det.

 

 

 

FLERE WORKSHOPS MED PROJEKT S I UNGSOLRØD:

 

17. april (lørdag 10-16)

Snyd hjernen til eksamen med PROJEKT S (Se mere her)

Kunne det ikke være fedt, at få hjernen til at tro at du er fuldkommen rolig og selvsikker til fremlæggelser og eksamen? Til denne workshop bliver du præsenteret for masser af simple teknikker, som vil hjælpe dig til at huske alt det du har læst og planlagt. Du bliver styrket i hvordan du mentalt og fysisk kan sparke røv til dine fremlæggelser, og hvordan du kan charme din lærer og censor. Workshoppen varierer mellem reflektion, individuelle øvelser og gruppeøvelser. Workshoppen er fuldstændig ufarlig, og du vælger selv hvor meget du ønsker at give af dig selv. Vi føler dit tempo! Dine undervisere har selv gået vejen – og ved hvordan du kommer dertil.

 

×Close search
Search