skip to Main Content
Kom Til åbent Hus I 10Solrød!

Onsdag d. 22. januar holder 10Solrød åbent hus for alle interesserede kommende elever og forældre til skoleåret 2020/2021.

Overvejer du, om et år i 10. klasse kunne være noget for dig? Kom til åbent hus hos 10Solrød tirsdag d. 22. januar kl. 16:00 – 18:00.

10. klasse er et springbræt til fremtiden, hvor du lærer dig selv bedre at kende og bliver en del af nye, sjove fællesskaber med de 200 andre elever.
Er du f.eks. til Fodbold og Sport? Kultur og Samfund? Kunst og Kreativ? Praktik og Udfordringer? Eller vil du lære at blive Fri og Flyvefærdig?

Kom og mød vores elever og lærere og hør om de mange muligheder i 10Solrød.

Program:

16:00 – 17:00: Rundvisning. 10Solrøds giver en rundvisning på skolen.
17:00 – 18:00: Temafagsshow. Få en smagsprøve på de spændende temafag i et farverigt show.

Både elever og forældre er velkomne!
Alle lærere/ledere står klar til at svare på spørgsmål og vores nuværende elever viser rundt og sammensætter et show, der beskriver vores temafag og hverdagen på 10Solrød.

Kaffe i KAOS 
Da der ofte er stort fremmøde til åbent hus, kan der være lidt ventetid til rundvisningen. For at forsøde ventetiden, holder KAOS åbent og tilbyder lækker kaffe i hyggelige omgivelser.


10Solrød til panini-tirsdag i KAOS

KAOS er et nyt samlingssted for unge i Solrød Kommune. Indrettet som en café med brætspil, espressomaskiner og scene, er det et oplagt sted for sociale arrangementer. Unge i kommunen har mulighed for at bruge rummet til aktiviteter efter skole. KAOS ligger i forlængelse af 10Solrød og har ofte besøg af eleverne i løbet af ugen.

Vi glæder os til at se jer!

Vil du vide mere om 10Solrød? Besøg deres hjemmeside

Vil du vide mere om aktiviteter og tilbud for unge i Solrød Kommune? Følg UngSolrød på facebook:

×Close search
Search