skip to Main Content
Sangskriverworkshop  – Lær At Lave Dine Egne Sange

I foråret inviterede Solrøds Kommunale Musikskole til en sjov workshop for sangskrivere. Nu gentager de succesen med 4 workshops for sangskrivere og du kan nå at være med!

I denne workshop lærer du hvordan du kommer i gang med at skrive sange. Du får inspiration til at skrive kreative tekster og du får værktøjer til at lave dine egne melodier. Dagen igennem vil du få opgaver, der hjælper dig i gang og videre med at skrive sange.

Workshoppen tager udgangspunkt i din personlige proces som sangskriver, så uanset om du allerede er godt i gang med at skrive sange eller om du lige er begyndt, kan du få sparring og inspiration, der passer lige til dig.

Workshoppen undervises af Birgitte Lyregaard, som har 20 års erfaring som sanger og komponist i et hav af forskellige projekter med musikere fra hele Europa. Hun guider dig igennem sangskrivningsprocessen og hjælper dig til at vække dine sange til live.

Medbring blot en mobiltelefon, et sæt hovedtelefoner med minijackstik, en god pen til at skrive med, din yndlingsnotesbog, en superlækker madpakke og drikkelse til frokostpausen.

Så ruller det!

Hvis du har idéer eller skitser til sange, så tag dem med.

Du kan deltage i én eller flere workshops i løbet af året.

 

Datoer og tiderne for workshoppen er:

Workshop 1: 10.00-13.00, lørdag 14. september 2019

Workshop 2: 10.00-13.00, lørdag 16. november 2019

Workshop 3: 10.00-13.00, lørdag 29. februar 2020

Workshop 4: 10.00-13.00, lørdag 18. april 2020

Tilmeld dig på musikskolens hjemmeside eller på ungsolrod.dk/workshop-for-sangskrivere

×Close search
Search